Mange virksomheder oplever, at det er særdeles besværligt at give tilbud på offentlige opgaver. Og det er ærgerligt. Det offentlige indkøber samlet set for 290 mia. kroner om året, og det er derfor et særdeles attraktivt marked, som lokale virksomheder med fordel kan byde ind på.

Ringkøbing-Skjern Kommune tilbyder derfor nu, at virksomheder kan booke et vejledningsmøde med kommunens afdeling for Udbud. Her kan de blive rådgivet om, hvordan man afgiver tilbud til kommunens, statens eller andre offentlige myndigheders udbud. På vejledningsmødet vil udbudskonsulenterne vise virksomhederne, hvordan de generelt giver tilbud til kommunens egne og andre offentlige myndigheders tilbud. Emner, der kan drøftes, er udvælgelses- og tildelingskriterier, hvordan tilbuddet skal opbygges og hvor meget, der skal skrives.

Interesserede virksomheder kan booke et vejledningsmøde ved at sende en mail til indkob@rksk.dk eller ved at ringe på 9974 1137.

Det kan anbefales at abonnere på Ringkøbing Skjern Kommunes nyhedsmail om udbud. Husk at krydse de relevante kategorier af.

Du kan også hente Ringkøbing-Skjern Kommunes udbudsplan for 2015 her.

Bliv medlem

Ønsker du at blive en del af det erhvervspolitiske netværk i Ringkøbing-Skjern Kommune og få indflydelse på den førte erhvervspolitik?

Bliv medlem nu!

 

Kontakt os

Erhvervscentret
Ånumvej 28
6900 Skjern
CVR. nr. 26 39 79 28
T 99752600
ec@erhvervscentret.dk

   Kontakt os nu!

 

Sociale medier